3 Ocak 2015 Cumartesi

Karakter Tanıtımı-Dr.Manhattan

Karakter Tanıtımı-Dr.Manhattan (DC)
Tanıtan Furkan Ayhan Kısa Bir Bilgi Ekleyen Umut Akseloğlu (Kal-El Hope)
Dr.Manhattan
Doktor Manhattan bir deney sonunda doga üstü güçlerini kazanır.Kazadan önceki ismi Dr. Jon Osterman dır ordu adına fizik deneyleri yapıyorudu.1959 yılında deney yapılan içsel alan odasında saatini unutur. Saatini almak için tekrar içeri girdiğinde içsel alan odasının kapısı kendiliğinden kapanır. Manyetik akım başladığında Jon Osterman bu içsel alan içerisinde tümüyle parçalanarak hayatını yok olur.Kazadan 2 sün sonra temizlikçi sadece sinir sisteminden oluşan bi insan silüeti görür.Ertesi gün Jon Osterman tesisin yemekhanesinde mavi ve parıldayan bir insan şeklinde görünür.Zekası üstün, madde ve enerjiye dilediğince hükmedebilen bir varlığa dönüşmüştür.Bu olaydan sonra Jon Osterman'a Doktor Manhattan adı verilir.

Güçleri
1-Işınlanma: Dr. Manhattan kendini milyonlarca ışık yılı uzaklığa ışınlayabilir.
2-Geleceği ve geçmişi görme: Dr. Manhattan geleceği ve geçmişi görebilir.
3-Atomları kontrol etme: Dr. Manhattan herhangi bir şeyi patlatabilir, yok edebilir ve düşündüğü şeyi etraftaki atomları kullanarak oluşturabilir. Atomları birbirine dönüştürebilir.
4-Fiziksel özelliklerini kontrol etme: Dr. Manhattan kendi boyutunu, ağırlığını ve görünümünü değiştirebilir.
5-Yaşamsal ihtiyaçlardan muaf olma: Dr. Manhattan yaşamak için hava, su ve yiyeceğe ihtiyaç duymaz. Saf enerjiden oluştuğu için yaralanamaz ya ona çarpmadan havada asılı kalır ya da içinden geçer.
6-Cisimleri düşünce gücüyle hareket ettirebilir.
7-Telepatik güçler: insanların, zihinlerini okuyabilir ve istediği şeyleri telepatik olarak gösterebilir.
8-Zayıf özelliği yoktur.

Posted By: Khb

Karakter Tanıtımı-Dr.Manhattan

Share:

4 yorum:

  1. Hayır zayif noktasi var alninda.yuvarlak gibi bisey var oraya super guc uygulanirsa yada super guc vs. Uygulanirsa dr manthem ölür ama cok ama cok guclu bir patlama yapilmasi lazim mantheme

    YanıtlaSil
  2. Hayır zayif noktasi var alninda.yuvarlak gibi bisey var oraya super guc uygulanirsa yada guc patlamasi vs. Uygulanirsa dr manthem ölür ama cok ama cok guclu bir patlama yapilmasi lazim mantheme

    YanıtlaSil
  3. o yuvarlak noktayı kendisi çiziyor sence bu dediğin mantıklı mı karrdeşş :D

    YanıtlaSil
  4. Dalga mı geçiyosun adam kendisi çiziyor la

    YanıtlaSil

TAKİPTE KALIN